kom wees niet verlegen, niemand houdt je tegen

De onderste schakel van mijn rug zit vast.  Het is al een tijdje dat het kriebelt om hier iets aan te doen.  Alsof mijn lichaam nood heeft aan een bepaalde beweging.

Mijn arm tintelt ook soms.  Een zindering vanuit mijn schouder naar de tippen van mijn vingers.

Vandaag kwam dit op de radio:

Ik zat in de wagen.  De volumeknop werd naar rechts gedraaid.  Kon mij niet schelen dat ik aan het rode licht moest wachten.  Als Paul er op komt, dan moet het luider.  Ik begon zetelmoves te doen, misschien zelfs wat handjesgeklap, dat zal ik niet ontkennen.  Alles viel in de plooi. De stijve rug heeft gewoon een tekort aan dansen, een pintje kan de arm kalmeren.  Of een cola.  Mij gelijk, als we nog maar eens kunnen samen zijn met vrienden en wie maar wil.  En ja we hebben allemaal kinderen en die moeten we dan maar eens collectief wegbrengen of een babysit voor regelen want het moet gewoon.  Nog eens een gewoon, ouderwets dansfeestje, zo’n feestje waarop we de muziek kennen, en niemand raar opkijkt omdat je meebrult met Paul Severs.

15 gedachtes over “kom wees niet verlegen, niemand houdt je tegen

  1. Ik heb daar ook echt nog eens behoefte aan. En ik heb dan wel geen kinders, het gezelschap waar ik mee op stap wil wel. Maar zaterdag is het zo ver, hoera!

  2. Zo voel ik me ook. Helaas krijg ik de vrienden met kinderen niet overtuigd… Gelukkig is er een trouwfeest in de familie volgend jaar, ik kijk er nu al naar uit 🙂

  3. Vorige week gesprek met mijn jeugdvriendinnen: we zaten thuis te aperitieven toen er eentje begon dat ze het mist om nog eens totaal uit te bol te gaan. Bleek dat we allemaal met datzelfde gevoel zaten. Dansen en zot doen. Like nobody’s watching.

  4. Ik ga de 18° fuiven ergens in Ieper (fuif t.v.v. ‘Kom op tegen Kanker’) samen met heel de familie van ’t lief. Ik kijk daar ook geweldig naar uit en ‘k weet nu al dat ik ’s anderendaags hees ga zijn van het meebrullen met de muziek.
    Het moet maar zo leuk niet zijn!

  5. En dan iedereen tegen 1u aan de kant zittend, ‘gekraakt’, hapende, met een cola in de hand! 😂 #beentheredonethat

  6. Good shape. Sjonge 🙂 Vrijdag op bedrijfsfeestje nog eens op dansvloer gestaan. Zaaaaaaalig. Zeker als Snap / Rhythm is a dancer uit de boxen komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s