Gesnoept: beertjesbrij.  Blijkbaar kun je dat ook zo op zijn geheel oppeuzelen, gewoon een beetje extra trekken met je tanden.  Ik heb wel gezorgd dat niemand mij bezig zag.

img_3273

Gewaand: in een klein stadje in Frankrijk eventjes.  En dat allemaal terwijl ik gewoon door Ieper centrum aan het stappen was.  Wat de zon allemaal niet kan verwezenlijken hé.

img_3130

Geobserveerd: Hoe Kelly Ilja op de foto kreeg vorige zondag op zijn groeifeest.  Hoe ze rustig met hem omging,  bijna onzichtbaar was op het feest en tegelijkertijd de hele tijd aanwezig (al heb ik haar toch even kunnen strikken voor een selfie).  Ik kijk uit naar de resultaten!

img_3177

img_3211

Gekocht: een nieuwe droogkast.  Het was van moeten nadat ons vorig exemplaar van 11 jaar oud begon te roken en feuzen.  Milieubewust kun jij mij alleszins niet noemen, en neen daar ben ik niet trots op maar een droogkast is voor mij iets dat ik meteen vervang als het stuk gaat.  Als ik vertel tegen mensen over mijn kapotte droogkast krijg ik soms de reactie dat ik nogal veel was heb.  Bij nader inzien is het misschien wel zo, of zijn er nog mensen met een gezin van 4 die elke week 5 tot 7 wasmachines draaien?  De brandverzekering betaalde ons toch nog iets uit.  Met het geld kan ik met moeite een voorraadje was-producten betalen maar kom…

img_3300

 

Gefeest: niet alleen op het groeifeest van Ilja, maar ook lekker gesmuld op een communiefeest bij vrienden en vandaag nog een trouw op het stadhuis!  Drie keer in één week, it must be may!

img_3259

Geluk: Met zo’n lieve vriendinnen en hun even flinke zoontjes!  Hoe cute is dit?

img_3234

Gewerkt: het kan niet elke dag feest zijn natuurlijk.  Al vind ik het niet echt lastig om te strijken in zo’n omstandigheden!  En dat ik an sich bitter weinig strijk heeft er ook wel mee te maken denk ik.

img_3244

 

10 reacties

  1. 5 a 7 machines? wij zijnook met 4 en hebben er minstens 10! hihi dus zoveel vind ik dat niet.
    met een kleuterjongen die elke dag pekkezwart van school komt en een peuter kom je er al snela aan denk ik

  2. Ik heb geen droogkast. Op ons appartement hadden we er destijds geen plaats voor. En toen we verhuisd zijn, hebben we er geen gekocht omdat we het eigenlijk zo gewoon waren… Ik mis het soms eens, als er snel iets droog moet zijn. Maar eigenlijk meestal niet… Da’s een kwestie van gewoonte hé. Het is mooi meegenomen dat het milieuvriendelijker is zonder droogkast, al is dat niet de hoofdreden.
    Maar ik begrijp wel dat jij ze mist als ze dan eens kapot valt!
    En o ja, Kelly is echt een topfotografe hé. En een zalige madam gewoon 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s