img_6605

Waar mijn stapels badhanddoeken soms omvallen in de kast.  Ik moet me soms inhouden om de was niet achter mijn echtgenoot zijn gat  opnieuw te plooien, hij houdt er namelijk een andere plooitechniek op na.  (Get a grip woman, het zijn maar handdoeken!)

img_7258

Waar gitaarklanken de laatste maand weerklinken.  Soms eens een bas, soms eens een klassieke gitaar.

img_7264

Waar pannenkoekplantjes zich uitbreiden en mijn bloementafeltje wordt geattaqueerd door dinosaurussen. #dinovember

img_7383-1

Waar het internet (niet altijd) blij was om mij te hebben en er dus nogal gevloekt werd omdat ik net tijd had ingepland om te werken aan een schooltaak.

img_7380

Waar Tommy de huiskip blijft ontsnappen en komt koekeloeren door het keukenraam.

img_7360

Waar we soms uit trekken met vriendjes, naar het reuzenrad en het Ypermuseum!

img_7288.jpg

 

21 reacties

 1. Mijn schoonmoeder plooit de handdoeken ook helemaal anders (onderbroeken ook trouwens) en daardoor past dat in de kast gewoon niet op mekaar. Ik plooi ze soms dus toch opnieuw… Al de rest doet ze 1000x beter dan ik, dus dat neem ik er graag bij 😉.

 2. Mooi zo. ben wel even mee hoor met dat “get a grip woman” 🙂 Een methode is maar een methode. Het is de finaal behaalde functionaliteit die telt (zeg ik dan tegen mijn echtgenote). Dat “get a grip woman” gooi ik er niet achteraan, dat zou niet goed komen. 😉

 3. Ik snap dat echt kei hard van die handdoeken!
  Hier helaas dus het geval dat ik ze dan allemaal gewoon opnieuw plooi 😮
  Ja ik ben zo erg (schaamrood op mijn wangen). MAAR ik weet dat van mijzelf en ik zeg de echtgenoot dan gewoon ‘je helpt mij niet door de was te plooien, maar door er aan te denken om bijvoorbeeld de droogkast leeg te maken’. en dat werkt bij ons prima. Ikke “juist” geplooide handdoeken, en mijne rug en ik content dat de was plots in mijn living staat (ipv in het washok in de kelder te piepen van ‘ik ben klaar’).

 4. Hahaha, get a grip woman 🙂 Dat moet ik doen met kousen: hij hangt die op met kreukels en al en rolt ze eens gedroogd op in een bolletje; ik strijk de kreukels er met mijn hand uit en plooi ze mooi in twee… Die manier van opplooien nog tot daar aan toe, maar dat ophangen, dat blijft moeilijk (al geef ik grif toe dat ik waarschijnlijk de lastigaard van ons twee ben omdat ik “ingedroogde” plooien in een kous wreed ambetant vind).

  En hoera voor uitbreidende pannenkoekenplantjes 🙂

 5. Was ophangen, plooien, afwassen, zelfde probleem hier. Maar ik zeg dan ook tegen mezelf: je mag je verdorie in u pollekes wrijven met zo ne vent die uit zichzelf helpt! Werkt wel om die grip te krijgen 😉

  1. Inderdaad! Ik probeer me van die handdoeken niets aan te trekken en ze niet te herplooien maar een onevenwichtige stapel zorgt voor een irritatie bij mij. Weenie hoe het komt 😃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s