Kathleen is weer de inganksteekster van 40 dagen bloggen. Zoals bij alle andere edities doe ik niet mee. Ik blijf bloggen maar liefst op mijn eigen tempo. Momenteel ligt het wat stil wegens een aankomend examen (wish me luck!) en uiteraard krokusverlof (wat ik officieel niet heb). Toch vind ik het altijd noemenswaardig als anderen erin slagen om dit wel 40 dagen vol te houden. En schrijven doet inderdaad schrijven. Zo zit ik soms een week te kauwen op een tekstje en komt het er dan in één floep uit. De dag erna heb ik al meteen een tweede blogpost klaar. Hoewel ik er met mijn ritme van tegenwoordig totaal geen ruimte meer voor heb zou ik ergens toch wel eens een korte schrijfcursus willen volgen. Nina organiseert in De Kwekerij regelmatig workshops, vooral deze van “Groots schrijven over kleine dingen” spreekt me aan, was het niet dat mijn zonen op dat moment op een podium staan dansen op hun schoolfeestje. Ik word er verwacht om te snotteren op mijn stoel en te hopen dat niemand het merkt. Plus ik heb iets goed te maken nadat we er vorig jaar niet bij waren wegens de New York-reis.

Anyway. Ik broed op tekst. Ik maak regelmatig foto’s. En ooit komen ze hier wel eens terecht. Met tijd en boterhammen.

18 reacties

  1. Ik dacht serieus dat je een oproep zou doen om 40 dagen niet te bloggen! Ik zou direct getekend hebben 😀 Eens voelen wat het doet om 40 dagen lang je ei niet kwijt te kunnen, ik denk dat dat ook heel speciaal is. Maar toch blij dat we wél nog van je gaan horen deze maand 😉

  2. eerst en vooral heel veel succes met jouw examens, ik deed vorig jaar mee aan de challenge en verbaasde mezelf door elke dag te bloggen (al was het soms lastig om er altijd tijd voor vrij te maken). Dit jaar ga ik passen wegens te druk (ik krijg tegenwoordig amper nog éénmaal per week iets online, eerder tweewekelijks soms). Ik kom hier nog altijd graag lezen trouwens of dat nu vaak of minder vaak is 🙂

  3. Succes met je examen! Wat ga je afleggen? Ik heb over 2 weken Nederlands, maar het is zo weinig en niet zo moeilijk, dus ik ben nogal op mijn gemak. Hopelijk niet te veel op mijn gemak 😉

    1. Gedragsverandering binnen een gezondheidspsychologisch perspectief. Djeezes zeg, voor de titel alleen al moet ik blokken 😅😅😅 jij ook veel succes!!!

  4. Go go go met dat examen!
    De komende twee weken heb ik nog presentaties voor te bereiden, maar daarna ga ik stiekem mijn 40 dagen bloggen (die bij mij eigenlijk 3x per week bloggen zijn) verbinden aan mijn thesis denk ik: voor elk woord dat ik op mijn blog schrijf, moet ik er ook eentje voor mijn thesis schrijven. Is nog maar de vraag of dat zéér productieve of zéér rustige weken gaan worden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s