Om 4u50 lag ik te draaien en te keren deze ochtend, om mijn wederhelft niet te storen besloot ik in de zetel nog wat nachtrust mee te pikken, ik slaagde er enkel in om de roman waarin ik al enkele weken bezig was uit te lezen. Ik ben al vier uren wakker en dat klinkt wat surrealistisch maar het geeft ook net dat extraatje aan mijn eerste vrije dag na de examenperiode. Het huis is ontploft, wasmanden staan in het rond, de keukentablet is weer bezaaid met allerlei items die nergens plaats vinden.

Terwijl de tweede kan koffie doorloopt zet ik me aan de keukentafel met mijn laptop. Op mijn tadaa-list voor vandaag kan ik reeds noteren:

  • boek uitgelezen
  • twee wasmachines gedraaid
  • kleren op het wasrek gehangen
  • één droogkast aan het draaien
  • vaatwas gevuld
  • twee manden was geplooid
  • kinderen klaargestoomd voor school, boekentasjes gemaakt, over en weer naar school gereden

8:59: Vermoeidheid valt over me als een wollige wintercape.

Er is verse koffie. En verse tijd.

11 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s