• koffie geserveerd in cornflakespotten. Hipstergedoe, doen we dat nog eigenlijk? Geef mij maar een koffie in een mok met een oor aan, zodat ik niet smos met my precious.
 • er zijn mensen die niet begrijpen waarom ze niet naast me mogen komen staan en meegapen op het scherm van de geldautomaat
 • waarom niemand “How I Met Your Mother” lijkt te kennen? Nochtans legen-wait for it– dary, start wel netjes bij het begin als je dan toch van plan ben om eraan te beginnen!
 • dat sommige mensen nog altijd de opmerking maken: “Op Facebook zag alles er nochtans shiny happy uit….” vervang Facebook ook gerust door Instagram.
 • psychische problemen worden nog regelmatig als een zwakte aanzien.
 • het concept “shitty dinner” uitleggen aan mensen en horen “..Dat ze dat nooit zouden kunnen! Want wat zouden de mensen wel niet zeggen?”
 • de zin “Wat gaan de mensen wel niet zeggen?” tout court. De mensen? Welke mensen?
 • de integrale cast van FC De Kampioenen leeft nog.
 • dat “respecteren van personal space” niet bij iedereen gekend is. Die mensen verzamelen zich meestal aan de kassa bij mij. Ze lijken niet te begrijpen, elke keer ik een stap vooruit zet, dat ze me dan niet moeten volgen.
 • dat ik planten in leven kan houden.
 • in communicatieve tijden met allerhande middelen om elkaar te bereiken blijkt het toch zo moeilijk te zijn om tot een concrete afspraak te komen.
 • na zorgvuldig wikken en wegen, berekenen van tijdstippen en downloaden van allerlei apps, dat -bij mijn vervoerskeuze- de auto nog altijd van het openbaar vervoer moet winnen.
 • hoe mijn kinderen alleen maar op foto keihard op elkaar gelijken en niet in bewegend beeld.

12 reacties

 1. Ik heb dat graag, zo van die grote brede tassen. Maar de mijne thuis heeft wel een oor :-). Ik kies ook soms voor de auto, want het openbaar vervoer in Vlaanderen, tja, daar moet je gewoon engelengeduld en bij momenten stalen zenuwen voor hebben.

 2. Met zoveel dingen hartgrondig akkoord. In grote mokken wordt koffie sneller koud. HIMYM is de max en Neil Patrick Harris (suit up) is hilarisch.
  Openbaar vervoer in België suckt. Wat de mensen gaan denken, interesseert mij dus geen reet maar vele mensen blijkbaar wel? En duusd hartjes om psychische gezondheid even belangrijk te maken als fysieke. En al de rest.

 3. Met zoveel dingen akkoord hier! Die grote mokken: te warm om vast te houden en zo onhandig, daar gaat de helft van mijn koffie ook alweer… aaargh! HIMYM hebben we even bekeken, maar toen afgehaakt (en ik weet nu al hoe het eindigt dus geen nood om verder te kijken, maar still love NPH!!).
  ‘Wat mensen denken’, begin er niet over; wanneer we afspreken, heb ik daar echt een paar verhalen over waar je achterover van zal vallen, trust me!
  Ja, en aub respecteer mijn ‘personal space’. Zo’n nood daaraan, maar het wordt me o zo weinig gegund.
  Tja, en eigenlijk ben ik met al de rest ook akkoord. 😀

 4. Ma jonges, zo herkenbaar! Jaja, ik ken How I Met Your Mother wel degelijk en had een goeie vriend die vroeger de Vlaamse Barney wou zijn (nu niet meer, zou zielig zijn 😉). En ja, de mensen! Alhoewel, bij ons worden die mensen vaak zeer specifiek bepaald, als in “mijn (schoon)moeder” of “die vriendin die ons huis 1x per jaar ziet”. Allemaal uitgesproken door mijn moeder. Ik trek mij daar steeds minder van aan (klein schouderklopje voor mezelf 😁).

 5. Telkens ik er per toeval (want gestructureerd series kijken die langer dan 10 afleveringen duren…pfff) op terecht kom blijf ik wel kijken naar How I met your mother. Voor de rest, kijk, ik had er nog nooit bij stilgestaan… maar dat volgen en personal space aan de kassa is hilarisch goed gezien.

 6. Ik ben ook een van die mensen die denkt ‘wat gaan de mensen niet zeggen of denken’ (serieus werkpunt i know. En die personal space idem dito, al is een gemeende knuffel of zoen niet altijd afschuwelijk 🙂
  En grote koffietassen… love it.

 7. koffie in cornflakespotten? Huh? dat heb ik gemist? Hoe zien die cornflakespotten er dan wel uit?

  MIjn man heeft “How I met your mother” helemaal (meermaals?) uitgekeken. En ik ken het wel maar heb inderdaad altijd episoden en jaargangen door elkaar gezien en heb daarom nooit een echte klik gehad of een verhaallijn die ik dan verder wou volgen. Ook altijd veel kritiek gehoord op het einde van de reeks?

 8. O jaaaa, hier een grote HIMYM-fan! (-Alleen niet van hoe het moment waarop Ted de ‘mother’ ontmoet zoooo lang wordt gerekt. Jesus zeg. Maar die vriendschapsband tussen het groepje. En Barney. O ja Barney ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s