Curieus, hoe de algemene benaming “werkwoord” het woord “werk” bevat. Ik heb de voorbije week wel gewerkt, maar niet zoveel. Toch zijn er heel wat werkwoorden aan te pas gekomen:

Stressen

We pikten donderdag de nieuwe wagen op in de garage. Na een technische uitleg met twee kwebbelende kinderen op de achterbank kon ik vandaag pas achterhalen dat er cruisecontrol op de auto zit. Eén tip als je ooit een nieuwe wagen moet halen in de auto: laat uw kinderen thuis zodat je deftig kan meeluisteren. Deze sleutel gaven we af, het ging veel gemakkelijker dan ik oorspronkelijk had gedacht.

Bij het uitmesten van mijn oude auto vond ik onder de zetel trouwens een blik Icetea. Vol doch over datum. Ik maakte daarna de plechtige belofte aan mijn echtgenoot “dat ik het met de nieuwe wagen niet zover ging laten komen!”. Als het op de blog staat is het voor echt! Waar ik dan over gestresseerd was: de eerste keer op pad gaan met de nieuwe car. The universe was mij niet goedgezind. Na 5 km vloog er al een steen tegen de voorruit, gelukkig zonder schade maar met voldoende fuckinggemeend gevloek.

Luieren

Door het rotweer de voorbije week zijn de activiteiten binnenshuis een beetje uitgeput. Ze klagen echter niet als ze eens extra schermtijd krijgen.

Uitlezen

Daardoor kon ik ook eindelijk enkele boeken uitlezen. Ik lees altijd non-fictie boeken beneden en fictie boven in bed. Er liepen enkele boeken op zijn einde onder andere: “Weet je, ik heb het ook niet gemakkelijk” van Wilfried Van Craen waaruit ik onderstaand tekstje rond focussen op het goede opsloeg:

Bewonderen.

De overgang naar de avond wordt nooit mooier aangekondigd dan op deze manier.

Bezoeken

Samen met Ilja en een vriendje bezochten we in Oostende De Waanzinnige Boomhut-expo. Ik dacht ergens gelezen te hebben dat de expo zich vooral richt op bezoekers vanaf 6 jaar en achteraf bekeken ben ik blij dat ik hier rekening mee gehouden heb. Het is aangeraden om dit te doen met kinderen die reeds vlot kunnen lezen en kennis over de boeken is toch wel een must vind ik.

Organiseren

Voor Gezinsbond organiseerde ik een sessie babymassage in mijn living. Tijdens de vierde editie van deze activiteit rook mijn zithoek volle bak naar Zwitsal en kon ik mijn inkomhal volstouwen met maxi cosi’s. Het gekraai van de baby’s, de pamperkontjes, cuteness overload maar tegelijk ben ik toch blij dat ik niet meer in die fase zit.

Knijpen

Tijdens onze datenight probeerden we een een nieuw restaurantje in Ieper en checkten we in Wilrijk King Hiss en Patroness. De drummer van de laatste band is verloofd met Talitha, die ik dezelfde avond bijna in één van haar boobies kneep. En dat nadàt ik door een geïnteresseerde dame reeds was gevraagd in de damestoiletten of ik lid was van de LBGTQ-gemeenschap. De rest van het verhaal moet je er maar zelf bij verzinnen. What happens in Wilrijk, stays in Wilrijk.

18 reacties

  1. Zoveel spannende verhalen zeg! En je bent niet de enige die zo’n vraag wel eens krijgt, vanzelfsprekend natuurlijk, we liggen blijkbaar ook goed in dié markt, hahaha!

    1. de dame in kwestie had het over “ilbiegietiekwu”, gelukkig wist ik direct wat ze bedoelde anders ging heb mss nog gênant geweest zijn! mooi foto!

  2. Haha, ik vind het sowieso moeilijk om naar uitleg over een auto te luisteren. De meeste dingen zijn toch altijd hetzelfde, maar uiteindelijk mis ik meestal dat petieterige beetje informatie dat ik misschien toch wel nodig zou kunnen hebben… 🙂

  3. Proficiat met de nieuwe aankoop! Zou hier ook voor een stresske zorgen om voor de eerste keer alleen op baan te gaan… Hoe was het restaurantbezoekje? Tommy is zot van de Italiaanse keuken. Aanrader? Hier ook (eindelijk) eens terug aan het lezen geslagen. ‘Kleppen dicht’ (boek rond het integreren van ICT in je lessen) en ‘onderhuids’ van Nicci French is bijna uit.

  4. ha ik herinner me dat ik eens een nieuwe leaseauto ophaalde en dat het net sneeuwstorm was. Man, ik deed het bijna in mijn broek om met die wagen te beginnen rijden! Sindsdien vind ik nieuwe auto’s al minder stresserend want “het sneeuwt” tenminste niet.

    hmm Wilrijk, klinkt als een zeeeer boeiende avond! Grappig

    een living vol baby’s, dat zou me nog wel eens cool lijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s