…waar behangpapier in de hal overrated is.

….waar kruimels vermenigvuldigen als je even je rug draait.

…waar de deur van de badkamer “op een kwartiertje moet staan”.

…waar polkadotjes alom vertegenwoordigd zijn.

…waar de kleinste vriend vandaag mocht vertrekken naar de kleuterklas (en waar dringend moet gekeken worden voor ander schoeisel!).

…waar de oudste zoon soms eens mag Whatsappen.

…waar ik regelmatig uit trek om te wandelen met een vriendin.

….waar ik de aanwezigheid van vrienden en familie serieus begin te missen.

14 reacties

 1. Wandelen is het nieuwe ‘een terrasje doen’. Wij hebben nochtans een schoon terras waar veel vrienden in open lucht op minstens 1,5 m afstand iets kunnen drinken.

 2. Als je een voldoende grote tuin of terras hebt, kun je toch familie/vrienden uitnodigen? Anderhalve meter afstand respecteren en het aantal bezoekers heel beperkt houden volstaan.
  Wat de gang betreft: een laag of twee kwaliteitsverf doet wonderen! Ik ben niet zo’n behangpapierfan, eigenlijk.

  1. Ja dat doen we wel eens, maar ik mis gewoon een sfeer waarin we ons van niets moeten aantrekken.
   Ivm de gang: die loopt zo langs de trap lekker door naar boven, waardoor een stelling over de trap vermoedelijk wel nodig zal zijn, wanneer heb je tijd? 😉

  2. Dat is nu net wat onze buren al weken doen, ik erger me eraan. Als we dat met z’n allen doen, wat heeft het dan voor zin dat we maatregelen nemen?

   1. De belangrijkste maatregel is nog steeds de anderhalvemetermaatregel. Als je die afstand bewaart in open lucht, kan er volgens mij niet veel gebeuren.
    Wel artificieel samenkomen, zo. Prettig is anders.

 3. Ik woon momenteel nog in een volledig huis zonder behang. Properkes wit geverfd en veel (behalve misschien ooit een accent muur in de living) ga ik daar denk ik niet aan veranderen.

 4. Hier wordt gewandeld vanaf dag één van de corona-maatregelen. Gelukkig is het weer heel goed meegevallen, maar de honger om eens wat meer familie samen te zien, eens lui op het strand te kunnen gaan liggen,… is groot.

 5. Haha, die schoenen, herkenbaar!! Na bijna 3 maanden constant sloefen of blote voeten hebben we hier gisteren hetzelfde geconstateerd 😂

 6. Haha dat ontbreken van behangpapier eindigt hier niet bij de gang. Enkel onze slaapkamer is mooi behangen en alle andere muren zijn nog blanco of hebben lelijk behang dat de vorige bewoners achterlieten. Na een tijdje zie je dat niet meer hé ;). Die mooie foto’s in jullie gang zijn zoveel meer waard! “Op een kwartiertje” hihi dat vind ik een grappige uitdrukking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s