Hij is niet met mij getrouwd omdat ik de dame van de grootste gebaren ben. Ik hou het eerder low profile…maar ik ga altijd een plekje voor hem vrijhouden aan tafel. Hij is niet bij me voor mijn humor…al lachen we ons soms een accident, vooral dan met onze eigen dommigheden. Hij weet dat ik geen uren in de badkamer spendeer om er als een topmodel weer uit te komen, maar ik weet welk parfum hij altijd met mij associeert. Hij is niet met mij getrouwd omdat ik zo’n geweldige muzieksmaak heb, maar als The Offspring op de radio komt dan is dat onlosmakelijk verbonden met onze tweede date. Hij weet dat ik niet veel romantische woorden uitspreek, maar dat ik ze wel eens ergens schrijf, al dan niet hier. Ik zwier onze liefde niet veel online omdat ik weet dat ze bestaat zonder veel woorden. Zonder veel beelden. Zonder meer. Ze is er gewoon. Ze is er in mijn onvoorwaardelijke steun in zijn lange zoektocht door het leven. Ze is er in het opsnuiven van zijn geur als ik een vuile t-shirt in de was gooi. Ze is er als ik naar onze twee kinderen kijk en besef dat we twee lucky bastards zijn met twee zo’n wonderbaarlijke creaturen. We made that. Na tien jaar huwelijk kan ik nog altijd “ja” zeggen, tegen ons leven samen en tegen datzelfde leven in de toekomst. Never change a winning team. En ik ben blij dat hij in mijn team zit!

16 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s