In deze podcastaflevering ga ik het gesprek aan met mijn vriendin Martine.

We bespreken of we No Questions Asked elkaar zouden helpen als we iemand de kop hebben ingeslagen en waar we het lichaam zouden naartoe verslepen. Het gesprek gaat niet alleen over moorden plegen maar ook over een actieve luisterhouding aannemen, elkaar ècht zien en ik doe een uitspraak waarvan ik nog altijd niet weet of ze correct is nl: “Ik heb me daar ook al aan bezondigd”.


Ik leer tijdens deze eerste opname dat ik nogal veel wilde handgebaren maak en daarbij regelmatig op de tafel klop. Om jullie tere oortjes te beschermen legde ik op aanraden van Martine een kussen op de tafel om mijn handen op te leggen en dat blijkt zelfs heel relaxerend te werken.


Deze aflevering beluisteren neemt een half uurtje van je tijd in beslag. (Ik kan enkel de allerlaatste aflevering delen, dus als je hieronder klikt kom je normaal gezien alle afleveringen tegen niettegenstaande dat er hier staat “Aflevering 2”).


Linkjes:

De blog van Martine: www.tinyblogt.wordpress.com

Massage en meditatie: www.manutine.com

20 reacties

 1. Uiteindelijk, dankzij Marie-Claire, toch binnengeraakt en geluisterd. Een beetje ‘gezeurd’ eigenlijk (voor niet West-Vlamingen: ‘vals gespeeld’), want de eerste tien minuten aandachtig geluisterd en naar het eind opgeschoven om jullie afscheid te horen.
  Toffe, leuke vriendschap! Blij jullie eens te horen. Maar wat lijken jullie stemmen op elkaar! Soms was het concentreren om te horen wie nu aan hete woord was.
  Nog een reden om me te verstoppen voor een eventuele blogmeeting ooit, want mijn stem klinkt als een hese wc-pot die zich vult na het sassen :).

 2. Ik vond hem eerst niet, maar nu kwam hij wel meteen boven in de zoekresultaten. Proficiat met het podcastdebuut! Leuk om naar te luisteren, ik ben benieuwd naar volgende afleveringen!

 3. Hier (ook) serieus moeten zoeken, en dan werkte afspelen niet meteen. Maar ondertussen is het wel gelukt (stond onder album in plaats van podcast) en ik heb ervan genoten. Zowel van de inhoud als van het accent ;-). Benieuwd naar meer!

 4. Ik was er ook bij.. de Danone ontbijt sessie ! Eerder als stille eter maar kom. Toffe podcast ! Food for thought !

  Hoewel ik ook soms even dacht : wie van de 2 spreekt nu ? Raar é. Dat een mens je gezicht toch graag ´inbeeld´.

  En was jij dat ook in de nmbs reclame? Ik meende je daar herken te hebben op tv? Ofja misschien word ik gewoon paranoia.

  Vanmiddag beluister ik aflevering 2 (leuk om iets te hebben om naar uit te kijken)

  1. ja, dat onze stemmen op elkaar gelijken, dat klopt wel, en het moet passen dat we ook nog eens qua uiterlijk op elkaar gelijken 🙂

   Ik heb naar mijn weten niet deelgenomen aan een reclame voor NMBS 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s