In deze podcastaflevering ga ik in gesprek met mijn vriendin Kelly Deriemaeker.
We praten over verschillende types vriendschappen en hoe het kan gebeuren dat je soms slechts bepaalde delen van jezelf toont bij verschillende mensen. Of dat ook ideaal is dat hoor je in deze aflevering. We horen ook hoe Kelly vroeger one of the guys was en hoe ze het nu wel aandurft om vriendschappen met vrouwen aan te gaan.
Kelly babbelt ook over het feit dat ze een people pleaser is en hoe dit vroegere relaties in de weg stond. Zelf vertel ik hoe verbinding in mijn vriendschappen ontstaat.

Luister hier:

Linkjes:

Blog van Kelly

Werk en Leven

Vast en Zeker

11 reacties

 1. Direct linkje kunnen openen en luisteren, ‘waffer’ luxe is dat?
  Toffe dame, die Kelly. Ik had in haar geen lid van ‘Kerk en Leven’ gezien :). Recht voor de raap ook, net als bij de vriendschappen uit je vorige afleveringen.

 2. Doorgaans praat ik makkelijker met vrouwen dan met mannen, in tegenstelling tot Kelly. Te veel mannen zijn haantjes en oppervlakkiger, vrouwen graven vaak dieper.
  Los van de podcast: je hebt een goede stem, Liese.

 3. Ik luisterde aandachtig, mooi gesprek! Ik merk persoonlijk, misschien omdat ik al wat ouder ben, dat vriendschappen meegroeien met je leven, met de wegen die je inslaat.

 4. Tof gesprek.
  Ik begin mij trouwens af te vragen of dat ‘people pleaser’, de menschen nie lastig vallen en emoties de kop in drukken ook niet veel te maken heeft met de West-Vlaamse opvoeding?
  Ik ben sinds een dik 2 jaar ook gans een proces aan het doormaken en tis toch niet gemakkelijk die gewoontes te doorbreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s