In aflevering 4 van No Questions Asked hoor je Wesley Butstraen.  Hoe bekend hij is als Ieperling, zo onbekend was hij voor mij als persoon.  We hebben het over lid zijn van een groep alfamannen en hoe Wesley dit ervaart.  Er wordt ook dieper ingegaan op het verlies van zijn beste vriend en het effect hiervan op het leven van Wesley.  Eindigen doen we met een levensvraag waar we allen iets aan kunnen hebben.  

Luister hier:

Linkjes:

Mediaheer

Toerisme Ieper

Bearded Villains

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s