In deze aflevering heb ik het met Robin over vriendschap in een moeilijke periode. Robin is herstellende van een burn-out en dat heeft zijn kijk op vriendschap wel wat veranderd. Er wordt ook gedreigd om mij uit het raam te gooien als ik een gevoelige voetbalsnaar raak en we lachen elkaar uit met onze dialecten. Nu te beluisteren via Spotify of als je op onderstaande link klikt.

Al van bij de start van de podcast wou ik Robin uitnodigen om deel te nemen in de groep van onbekende gasten. Ik sprak hem al vlug aan over het project en hij zei meteen “ja”. Daarna zijn we blijven communiceren en ondertussen is er door deze samenwerking een vriendschap ontstaan. Dus No Questions Asked gaat niet alleen over vriendschap, het podcastproject leverde mij ook een fijne vriendschap op.

Linkjes:

Podcast talk Nerdy To Me: Facebook en Instagram

Blog van Robin

Die ene voetbalploeg uit Limburg

Club Brugge

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s