Na aflevering 6 waarin Robin zijn burn-out vermeldt en wat die periode heeft gedaan voor zijn vriendschappen heb ik besloten om met enkele afleveringen een zijweg in te slaan.

In 2020 ben ik me sterk gaan verdiepen in het thema burn-out. Wie hier al een tijdje meeleest weet dat ik daar ook een opleiding rond gevolgd heb maar om de theorie aan de praktijk te kunnen koppelen ben ik het voorbije jaar met verschillende mensen in gesprek gegaan rond hun burn-out.

Ik leerde Louise tijdens verschillende wandeldates beter kennen. Ze brengt in aflevering 7 haar verhaal. Samen met haar wil ik het thema burn-out open trekken, maar ik ben uiteraard ook benieuwd naar hoe zij haar vriendschappen ervaart sedert haar burn-out.

Luister via deze link:

Linkjes

Blog Louise

5 reacties

  1. Wow. Wat een sterke vrouw, die Louise. Haar instelling, haar manier van praten, het ‘gemak’ waarover ze een taboe-onderwerp aanpakt, niets dan bewondering ervoor. Hoe knap en moedig van haar om deze ervaring te delen. Vooral naar ‘lotgenoten’ toe, die vandaag niet willen/kunnen geholpen worden met hun probleem. De ziekte (want dat is het toch) onbehandeld laten maakt alles alleen maar erger. Om twee zinnetjes uit het lied ‘Louise’ van Clouseau te plukken (en totaal uit de bedoelde context te rukken): ‘Waar moet ik met mezelf naartoe, Hoelang moet ik dit nog verduren’ – je hebt het aangepakt, jongedame!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s