Als ik zelf een No Questions Asked-vriend(in) moet noemen dan is Ann-Sophie er één van. Ik noem haar grappend mijn sister-from-another-mister maar ik meen het wel als ik zeg dat wij enorm op elkaar gelijken, niet alleen fysiek maar ook karakterieel.

In deze aflevering vertelt Ann-Sophie hoe ze de relatie met haar beste vriendin weer nieuw leven in blies. Verder in het gesprek babbelen we over hoe ze tijdens haar depressie vrienden van zich wegduwde en hoe ik het gevoel had dat ik er toen onvoldoende was voor haar. Voor de tweede keer in deze podcast worden de woorden “heavy shit” uitgesproken en ze onthult de naam van één van haar planten, want hoe kan het ook anders: Ann-Sophie is net als ik een crazy plant lady.

Luister hier:

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s