Net als op die berg gaat ons huwelijk over pieken en dalen. Maar we zetten elke stap samen. Soms reikt de ene de andere de hand als een obstakel moet overwonnen worden, soms moeten we elkaar motiveren om verder te klimmen. Andere keren gaat het voor niks en trappelen we verder terwijl we over het dal turen. Er blijft wel eens iemand achter, dan wachten we op elkaar. 

Twaalf jaar later vergezellen twee kleine wandelaars ons pad. We tonen ze de weg, behoeden ze voor de afgrond en proberen zoveel mogelijk naast hen te lopen. Soms krijgen ze een hand, soms trekken ze kop.

Gelijk hoe, we hebben elkaar altijd in het zicht en eindigen elke tocht samen.

20 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s