De bakker-rij vult zich met 50plussers. Terwijl ik mijn beurt afwacht rol ik een Zondagskrant in mijn tasje. De winkeljuffrouw geeft de attentie die bij het brood hoort mee met de man die voor me staat. Ik merk haar twijfel als hij vraagt wat ze hem geeft. Hij blijft haar neutraal aankijken als ze talmend antwoordt: “Het is een plaktattoo”.

Ze smijt twee lachende ogen naar haar collega terwijl hij zijn weg naar de deur terug zoekt. Ik lach onbeschaamd mee en voel me direct schuldig als ik zijn ongemakkelijkheid aanvoel in het voorbijkomen.

Vliegtuigen roosteren zich een weg naar bestemming onbekend.

Ik wandel de ochtend verder in. In mijn tas zitten vier lange suisses maar geen plaktattoo.

12 reacties

      1. Het waren eigenlijk 70plussers, maar dat was ik niet 100% zeker. Van 50plus wel. En ja. Ik besef dat ik daar binnen 10j ook bij hoor. Was vooral om te duiden wie de tattoo ontving. I love you allemaal, gelijk hoe oud ❤❤ no stress. Viel wel op dat het allemaal mannen waren 🤔.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s