Voor de 7e aflevering van Up De Ruttel reed ik naar Sint-Kruis Brugge. In haar thuishaven “De Evolutie” ontmoette ik Ingeborg Sergeant voor een yogasessie en een babbeltje achteraf.

“Mijn ouders zijn zigeuners en daardoor ben ik niet vastgeroest op één plek, maar hoewel ik op verschillende plekken in Vlaanderen en in Nederland gewoond heb is West-Vlaanderen het meest van al mijn thuisgevoel”.  Een gesprek over sensitief leven en grootmoeder worden.  Over hoe Ingeborg in uitersten leeft en heel graag “Ja” zegt tegen het leven.  

Elke wending vraagt durf en moed.  Sommige mensen zitten in een patroon van “altijd maar hetzelfde” waardoor ze last hebben van iemand die eens verandert.  Ik blijf gezond en vitaal nèt omdat ik durf “iets anders te doen”.  

Luister hier:

Linkjes:

De Evolutie

Mailen met vragen of informatie over de podcast kan altijd naar: upderuttel@gmail.com

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s