wpid-DSC_0620.jpg

Ik kijk ook.  Een favoriet karakter in de serie heb ik niet, al komt Bram met zijn eeuwige grijns misschien wel in aanmerking.   Eigenaardig dat de krant een tv-serie afschildert als “image damage”.  “Lang gestudeerd, een drukke job, maar toch fan van de populairste soap van het moment”.  Heeft zoiets ooit met diploma’s te maken?  En wat zegt een diploma eigenlijk?  Ik heb jaren geen hoger diploma gehad, nu heb ik het na volwassenenonderwijs wel, en ik blijf hetzelfde werk uitoefenen als daarvoor.  Plus: ik blijf naar “Thuis” kijken, net als ik deed voor mijn studies.  Wie wil nu Nancy en de Cara-pils missen of Eddy met zijn enkelband.  We noemden onze eerst kip Peggy naar het gelijknamig personage uit “Thuis”, ondertussen is onze ergernis van Peggy naar Franky verschoven.  Ik zeg “we”, want we kijken samen.  En maar gokken hoe Luc zal uit de serie gaan, zelfmoord denk ik.  Een overdosis pillen gecombineerd met korten drank.  Of dramatischer. . . van een brug springen of zoiets.  En over dat stomme diploma-gedoe, verdikke zeg, alsof een advocaat zoveel beter is dan een verpleger of een loodgieter.  Dat je zogezegd uit de kast komt omdat je naar “Thuis” kijkt, daar kan ik alleen maar eens meewarig mijn hoofd over schudden.  Tssss

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s