IMG_6407

Vroeg opstaan loont.  Al is het maar om zo’n zonsopgang te kunnen spotten!  Woensdag getrokken aan mijn voordeur om 5u55 denk ik.  De camera stond nog ingesteld op “portret”.  In de fabriek links waren ze al druk bezig blijkbaar.

IMG_6410

Dezelfde foto, iets later en de camera ingesteld op “landschap”.  Ze waren nog steeds enorm doendig in de fabriek, even later was ik al druk doendig op mijn eigen werk, al kwam ik door deze bezighouderij bijna te laat.

De rest van dag speelde “Happiness” van Sam Sparrow & The Magician in mijn achterhoofd.

 

 

 

4 reacties

  1. Woensdagnacht: van 03:00 tot ver na zonsopgang stond ik in de file. Ik schoot ook een dergelijke zonsopgang, geheel en al uit verveling, dat spreekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s