Drie jaar geleden deze tijd begonnen mijn weeën.  “Je weet pas dat het echte weeën zijn als het effectief echte zijn” zeiden ze mij altijd.  En ze hadden uiteraard gelijk, de betweters!   De dag erna om 6u58 kwam hij ter wereld, the love of my life.  Vandaag vierden we dit, met veel kleur, taartjes, ballonnen en uiteraard geschenkjes.

IMG_6460

IMG_6497

 

IMG_6501

IMG_6499

IMG_6498

IMG_6500

IMG_6503

IMG_6524

 

Zalig!

 

 

 

13 reacties

  1. Oh, proficiat! Zalige playmobil! (ik vind het jammer dat mijn zoon een beetje te groot is, ik zou die anders direct gaan kopen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s