Knal op de lens zat hij. Met zijn mannelijkheid volledig tentoongesteld op de echo. Net als zijn broer indertijd. Dat het dus een jongetje wordt/is, ons tweede kindje. Ik dacht dat ik er meer moeite mee ging hebben maar ik ben zo blij dat alles goed gaat met onze baby, dat hij goed groeit en dat de dokter steeds “perfect” kan zeggen. Dan ga je drie mannen in je kot hebben, zegt mijn liefste. Inderdaad. Hoewel Ilja al de hele zwangerschap beweert dat hij een zusje zal krijgen had hij er weinig moeite mee om die klik te maken. En dat brengt ons back to square one. Een naam zoeken….En neen, het wordt nog steeds geen Paul. Als het van zijn broer afhangt heet hij “Tali”. Ok, definitly back to square one dus….

18 reacties

  1. Twee jongens! Welcome to the club! En inderdaad: die tweede jongensnaam vinden. Een hel! Kan je er geen pikken van de lijst met kanshebbers voor zoon 1? Zo hebben wij dat gedaan… 🙂 Maar blijft nog een maandje geheim… 🙂 😉

  2. Zalig! Mijn droom… Nu nog de andere helft van m’n bed proberen te overtuigen…
    Zou toch een serieuze klik moeten maken als het tweede een meisje zou zijn, peisk…
    Succes bij het vinden van een geschikte jongensnaam! Hier is het criterium: je schrijft het zoals je het hoort en je spreekt het zoals je het schrijft… En geen Y vanachter… ’t Is al margi genoeg met een Tommy als papa en een Kirby als mama 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s