Upje en Annick.  Beiden willen wel veel van mij weten, ik mixte hun beide tags in één bericht, liet enkele vragen weg en hield het op die manier -denk ik- nog redelijk overzichtelijk.  Up and away!
Heb je huisdieren?

ja, een kitten: Schanulleke.  Een eigenaardig beest dat eerst wekenlang niet durfde dichterbij komen en nu bij de minste kans binnen zou komen.  Als ze geen eten krijgt dan begint ze als een razende tegen de glazen deur te bonken met haar kop.  wpid-img_20150914_121101.jpg

Noem drie dingen op die het dichtst bij je zijn.
Het bakje van kbc online (damn you facturen!), een playmobil konijntje en een oproepingsbrief voor mijn nieuwe identiteitskaart, oeps, nog vier dagen…

Rij je met de auto?

Ja tuurlijk.  Al 15 jaar ondertussen.  Ik ben wel geen vlotte chauffeur en ik ben geen echte durver al is de gps daarbij wel al een grote verbetering.  Ik wijt het aan mijn lief die altijd het stuur wil als we ergens naartoe willen.  (In het terugkeren is het soms een onderhandeling 🙂 )
Hoe laat was je deze morgen wakker?
Om 8u00.  Ok, ik moet er wel bijzeggen dat ik van 3u30 tot 5u30 wakker heb gelegen en dat ik enorm veel chance had dat de kindjes zo lang wilden slapen.
Wat staat er in je laatste sms’je?
“hahahah” naar mijn lief die een smsje met een spellingscontrole-fout in verstuurde:”Naamloze” ipv “Njammie” (het ging over gin&tonic en zo’n zoute zonnetjes als aperitiefhapje, oh yes!)
Wat is je ringtone?
iets dreigend want ik schrik altijd als hij afgaat.  Ik telefoneer ook helemaal niet graag in mijn privé.  Op het werk vind ik dat niet erg.

 

Ben je al eens in een ander land geweest?

haha ja hoor, ik woon aan de Franse grens, ik ben dikwijls in een ander land, althans dat zegt mijn gsm mij toch!

Hou je van sushi?

ik heb nog nooit sushi gegeten maar ik moet zeggen dat ik daar niet echt sta voor te springen.  Iets met “daar gaan toch geen vinnen meer aanhangen zeker?”

Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?
ja.  Het hele verhaal hierover kun je hier lezen.

Heb je broers en zussen?

ja een broer van 40.  Haha, neen, 36 😀 (ik denk dat hij meeleest).  Hij brengt trouwens volgende week zijn nieuwe boek uit!  Checken die handel!

 

Draag je een bril of lenzen?
ik heb een bril om te rijden….het ding is, ik draag hem alleen als ik niet anders kan. (lees: als ik naar een plek moet die ik niet ken, want ik kan de wegwijzers niet zo goed lezen van ver)  Valt het op: ik haat mijn bril.

Verf je je haar?

jawel.  Ik ben 33 en al zeker 5 jaar grijs….

Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
de exacte datum weet ik niet meer maar ik huil wel als ik over mijn toeren geraak.  Gelukkig gebeurt dat niet veel, chillax!

Wat is je favoriete pizzabeleg?

vier woorden: kaas, kaas, kaas en kaas
Met welke zanger/politicus/acteur/… zou je wel eens op café gaan? Waarover zouden jullie het dan hebben?
Ik kies voor ontspanning.  Met Louis Talpe.  De vorige keer moest ik ook één kiezen en dan was Kurt Rogiers nog kandidaat, maar nee, nu is het volledig Louis.  Die keuze gaat puur om het uiterlijk, ik zou de pieren uit zijn neus halen daar op café.  Tegelijkertijd zou ik schrik hebben dat het een volledige downer van een date zou zijn, dat Louis een saaie peer is die alleen maar over zijn werk kan praten, dat hij alleen maar mega Toby-praat verkoopt en dat er verder geen inhoud inzit.   Ahja, want dan moet ik weer een nieuwe BV zoeken voor de volgende keer dat iemand mij dit vraagt!
Waar kan je onnoemelijk veel geld aan uitgeven?
Aan niets eigenlijk, ik voel me al schuldig als ik 100 euro aan een broek spendeer, ook als mijn oude broeken versleten zijn.  Ik zou -cliché- niet besparen op de gezondheid van mijn kinderen, dat dan weer niet.  Maar dat noem ik geen geld uitgeven.
Wat is de laatste foto die je met je telefoon genomen hebt?
wpid-wp-1443250912732.jpeg
Deze foto nam ik gisteren in het kapsalon uit zo’n kapselboek toen ik -eindelijk-mijn haar liet kleuren.  Ik zoek iets nieuw van kleur en dit genre vind ik heel mooi.  Mijn kapster waarschuwt me wel dat het blekere deel vlug blond kan uitschijnen en dat schrikt me wel af.  Ik wil er niet uitzien als een Marina die dringend haar kapsel moet updaten.  We vonden wel een compromis over hoe ik het de volgende keer eventueel kan laten doen in dezelfde stijl maar minder drastisch.  Ik had moeite om te beslissen gisteren omdat ik vermoeid was, daarom koos ik voor “doe maar hetzelfde”, ik kon zelfs niet nadenken over al dan niet een froufrou (pony voor diegene die dit niet kennen).  Ondertussen ben ik er wel al uit, ik neem niet graag beslissingen als ik moe ben.
Heb je een tip voor mij? Zo ja, welke? En waarom? (Dit is één vraag, jahaaa.)
Deze vraag komt van Annick.  Een tip.  Hoh, ik ben niet zo’n tipgevers-madame eigenlijk, ik weet het zelf niet altijd 🙂
Voor Upje heb ik volgende tip: slapen, slapen, slapen! Oh ik ben toch een tip-gever!

21 reacties

  1. Ha ja, dat heb ik ook: voor mijn job ben ik een groot deel van de tijd aan de telefoon, maar privé heb ik daar een kleine hekel aan. Ben wel blij dat ik – voorlopig – nog gespaard blijf van haren kleuren…

  2. @ Liese
    Haha, datte. Maar ik doelde wel degelijk op een digitale FOTOcamera. Zo’n reflextoestel om prentjes mee te schieten, niet om mee te filmen. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s