Heih, is het alweer donderdag?

Waar is die week naartoe?

Zo moest ik vorige week mijn wagentje binnen doen voor een herstelling en een onderhoud.  Ik kreeg een vervangwagen om naar het werk te gaan.  Een Toyota IQ.  Voor wie niet weet wat dat is: denk Blokkendoos.

thwpid-wp-1442936880781.jpeg

Met blokkendoos overdrijf ik dus geen beetje!  Achteraan was er geen plaats om als volwassene te zitten, misschien een kind wel, maar ik wil niet weten of er een Maxi-Cosi zou inpassen.  Soit, ik moet niet klagen, het was een vijvig bakje en het parkeerde vlot.

 

Ik mocht de HeyHeyApp #HeyBC testen om het spellen aan te leren.  Ik dacht – vier jaar oud – dat hij daarvoor te klein ging zijn.  Maar het ging wonderwel al goed om de juiste letters in te voegen in de benaming van de tekening die hij zag.

wpid-wp-1442936599210.jpeg

Ik ben niet echt voor overdreven tablet-gebruik bij kleuters maar nu en dan eens zo’n spelletje kan alleen maar positief zijn denk ik.  Het viel wel op, na tien minuutjes was de concentratie al een beetje aan het slabakken.  Daar merk je toch wel dat hij nog maar vier jaar is.  De HeyHey spellings-app is te koop in de appstore voor 2,99 euro.

wpid-wp-1442936770358.jpeg

Ik heb de gewoonte om op mijn hand te schrijven.  Zo mocht ik niet vergeten dat ik gisteren eerder moest beginnen werken.  (en ik heb blijkbaar rimpels op mijn handen!  ieuw!).

Er kwam ook een kaartje binnen van Kris10 en haar vriend!  Bedankt daarvoor!  Helemaal niet jaloers op haar Italië-reis.  Geen beetje.  Neen…

2015-09-24 09.30.23-1

grmblll (gezonde jaloezie hoor, ik gun het hen van harte!)

Deze jongen werd vijf maanden gisteren.  Hij vierde het met een snotfeestje en een paar hoestbuien.  ’t Is eens iets anders qua kers op de taart.

2015-09-24 10.17.50

Gelukkig mag ik hem heel erg warm houden met zijn berepakje dat -helaas- bijna te klein is, het is dan ook maat 74, voor een negen-maander dus.  Binnenkort is het te vinden op de pagina “Liese verkoopt” vermoed ik.  Het rode kuikentjesslaapzakje is deze week ook verkocht trouwens.  Een heel klein beetje afscheid nemen…laat ons hopen dat het kindje van de koper er ook zo zalig in slaapt!

30 reacties

 1. Wadde? Vijf maand en hij draagt kleren van eentje dat negen maand is. Wat een kloek baazeke !
  En idd, dat de dagen vliegen, kan ik alleen maar beamen. Alweer bijna weekend. Het wordt er voor ons wel eentje om naar uit te kijken, want we trekken voor een dag of drie naar Dardenn, yesh ! Fijn weekend voor jullie alvast.

  1. ma jongens toch, ik zou mij ook direct zoiets kopen. Het bestaat hoor, in van die winkeltjes voor tienermeisjes heb ik het alvast zien hangen…alleen jammer dat ik niet pas in die maatjes 😀

  1. haha, meen je het? Twintig maanden vs vijf maanden….die van mij moet echt wel gigantisch zijn, zijn voetjes hangen al over de boord van de Maxi-Cosi! Ik wil het je wel verkopen hoor (of ja gow, verkopen…)

 2. Hoi

  Ik nam net een kijkje op Liese verkoopt wegens interesse in het berenpakje. Maar het staat er nog niet op 😉. Mijn zoontje is net 70 cm lang. Hoe lang is het pakje? Valt het ruim of eerder klein? Hoe kan ik trouwens reageren indien ik interesse heb in een item? Het ligt misschien aan mn tablet maar ik zie nergens een mogelijkheid om te reageren ofzo…

  Thx Shanna

 3. Ik deed dat als puber op mijn hand schrijven wat ik niet mocht vergeten, nu heb ik daar mijn telefoon voor :-),….schattige kids, geniet ervan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s