img_20160412_164002.jpg

Mijn lief en ik zijn op 22 april 10 jaar samen.  Hoera voor ons!  Het is nooit echt een wiebelig parcours geweest, meestal smooth sailing.  Ik weet dat ik te weinig moeite doe voor hem, dat zegt hij ook letterlijk, shame on me, toch blijft hij aan mijn zijde.  Ik heb mezelf voorgenomen om eraan te werken.  En ja, ik weet dat ik dat nog heel vaak ga mogen horen in de komende maanden, want ik ben niet de zeemzoete echtgenote, niet het meest romantische  lief en ik ben al zeker niet diegene die elke maand met verrassingen komt opdraven.  Toch wil ik deze 10 jaar in de verf zetten en doen wat ik het liefste doe: erover schrijven.  Bij deze alvast een tweede postje in een reeks van tien.  Tien stukjes over onze relatie en mijn man en wat ik er zo geweldig aan vind.

img_20160412_164815.jpg

#2 Ik vind hem ultraknap.

Laatst nog kreeg ik de opmerking “dat ik een knappe man heb”.  Hij ziet dat misschien niet zo, complexen zijn hem niet vreemd.  Dingen die ik weglach want ik vind hem superknap.  Dat mag misschien wel stoeferig overkomen en iedereen mag het met mij oneens zijn, maar voor mij is hij een uiterst aangename verschijning.  Zijn ijdelheid maakt hem ook wel zo, hij zal niet messy voor de dag komen.  Hij besteedt veel meer aandacht aan zijn uiterlijk dan ikzelf en nog denkt hij dat hij er gewoontjes uitziet.  Met mijn 1m78 was het niet zo evident om iemand te vinden die mij kan in zijn armen sluiten maar hij is er bijna 2m en doet dat zonder veel moeite, integendeel, soms knuffelt hij zo hard dat ik er pijn van heb.  Ik zou een foto online kunnen zwieren maar daar houdt hij niet zo van.  Blij dat ik iemand gevonden heb die door de jaren er nog beter is gaan uitzien en dat terwijl hij al van dag één mijn adem wegnam!

9 reacties

  1. Ik heb er toch al een glimps van mogen opvangen en je mag er trots op zijn, net zo trots als ik op “mijn vangst” 🙂 🙂

  2. Hahahahahaha, yep jij hebt een knappe man en dat valt onmiddellijk op want er zijn veel meer mooie vrouwen dan mannen ;-),….en 2m nu wordt hij nog knapper 🙂

  3. Goh, even op Facebook kijken, je maakt me curieus…
    Oh wacht, da’s nogal blurry… Oh wacht… ah nee, da’s je broer. Oh wacht, is dat hem? Heeft iets van een baard… ? Hmm. Nee. Enfin, ik zie hem nog wel een keer! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s