Een jaar!  Echt zo cliché, maar jongens toch….zo vlug zo vlug zo vlug dat dit voorbij is gegaan.

Eerlijk?  Ik ben blij dat we al zo ver staan.  Baby’s zijn fun en enorm cute, maar de interactie die ik nu heb met Linus is ZO zalig!  Zijn totje als ik hem oppik in de opvang, of als ik hem uit zijn bed haal.  Hij staat dan aan de boord van zijn bed te schudden en gaat door zijn knietjes van blijheid.  “Papa” zegt hij, maar “Mama” dat lukt nog niet.  No worries, ik hoor al genoeg “Mama” op een dag om te weten dat het nog komt!

IMG_8460

Het is en blijft een hevig kindje.  Rechtdoor en niet omkijken is zijn motto, of toch, om eventjes te lachen, dat wel!

img_20160331_072923.jpg

Een actief baasje dat een rib uit ons lijf eet, dat merk je ook aan zijn gestalte en postuur!  Hij heeft enorm veel kracht en is daardoor ook heel moeilijk bij te benen eens hij weg geraakt.

img_20160410_093403.jpg

Als hij zou kunnen kiezen, hij koos altijd voor “rabbelen met broer”.  Het liefste nog in de zetel, de ultieme plek om te draaien, keren, op mensen te klimmen en nu en dan eens te komen knuffelen.

IMG_8507

Dat er later grote ruzies met broer zullen voorvallen, dat staat buiten kijf, maar de relatie nu is zo liefdevol “Kijk Linusje, gras!”

 

Mijn klein ventje.  Zo blij dat hij er is.

Happy birthday cutiepie!

 

 

 

34 reacties

 1. En bijna tegelijkertijd met tien jaar relatie – reden om heel veel te vieren dit regenachtige weekend. Inderdaad een ‘ferme beir’, die Linus. Zijn grootste kwijlperiode is voorbij, hij zal het volgende jaar enorm evolueren!

  1. kwijlen doet hij nog altijd, maar overgeven, dat is precies verminderd. Nu je dit schrijft sta ik er even bij stil en het is al een tijdje geleden dat ik nog kotsjes gekuist heb. 😉

 2. Zo mooi en zo herkenbaar. Ik denk dat mijn dertienmaander het goed zou kunnen vinden met Linus. Ook zo’n vinnig baasje dat ons een rib uit ons lijf eet. Ik ben overigens ook blij dat de platte baby er uit is. Het wordt toch leuker als ze wat kunnen communiceren.

 3. Proficiat voor Linus! Toen mijn zoontje net geboren was, hoopte ik ook stiekem dat dat eerste jaar snel voorbij zou zijn, want het is toch heel intensief. Gelukkig wist ik toen niet dat het nog pittiger zou worden tussen zijn één en twee. 🙂

  1. ik weet na mijn eerste dat de periode tussen 1 en 3 heel heavy kan zijn. Ondertussen ben ik al regelmatig “neen” aan het zeggen en ik besef dat dat bijlange nog niet gedaan is; hij heeft nog niet gevonden hoe hij keukenkasten opent maar dat zal voor één van de komende dagen zijn denk ik 😀

 4. Het is idd omgevlogen, dat jaar van kleine Linus. Geweldig hoe zo’n hulpeloze baby’s zo snel evolueren. Blijft toch een wonder!

  1. dan hoop ik voor u dat die sjakosj stevig genoeg is om hem te dragen 😉 maar als je eens wil oefenen op het grootmoederschap: be my guest hé

 5. Ik sluit me volledig aan bij mijn Mrs. B, ongelofelijk grappig ventje dat nog voor veel plezier en animo zal geven. En veel interactie met zijn pientere broer.. Nog een fijn verjaardagsfeest morgen !

 6. Oh een late hieperdepiep! Wat is hij knoddig!!! En lief he met broer! Ik vind het hoe dan ook een fikse meerwaarde als ze elkaar hebben, zelfs al zal het misschien om ruzie te maken zijn 😉

 7. Pingback: Linus 2 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s