Ik dacht altijd dat ik geen verslavingen had.  Tijdens een date met die geweldige vriendin die ik veel te weinig zie (jaja, ik weet het, volgende week!) kwam mijn koffieverslaving uit.  Ondertussen mag ik er met een asterisk “internet” bijlijsten.  Ik ben Liese en ik ben verslaafd aan internet.  Al een tijdje.  Ik doe geen dag zonder.  Het lijkt er ook helemaal niet op te verbeteren want ik ben er zelfs een beetje verliefd op.  Moest het knuffelbaar zijn, ik pakte het vast en fluisterde in zijn oortje “verlaat me nooit!”  Je moet zo raar niet kijken, ik wed dat veel van de mensen die dit lezen ook verslaafd zijn, ja jij ook ja!  Ik geef het tenminste nog gewillig – doch een beetje beschaamd –  toe.  Naar aanleiding van de post van LJ las ik morgen een internetloze dag in.  Geen computer, geen dataverkeer op de gsm.  Ik probeerde zelfs mijn lief lief te overtuigen.  Enkel de runkeeperapp ga ik even gebruiken om mijn loopschema te onderhouden.  Ik start vanavond als ik ga slapen bij het afleggen van mijn gsm en ik ga zondag terug online als ik opsta (wel meteen als ik opsta hé, dat mag je mij niet afpakken, het moet een beetje oog hebben).  Zeeën vrije tijd zullen er vrijkomen, ben ik zeker van.  Welke afkickverschijnselen zouden er nog uitkomen?  Er mogen anders bemoedigende woordjes op mijn facebook gezet worden hoor, zo heb ik alvast wat te lezen zondagochtend bij mijn koffie 🙂  (als ik tenminste nog niet doodgestresseerd ben van mijn internetafkickdag)

gladonline

4 reacties

  1. veel succes!! ik ben ook wel wat verslaafd hoor. Ik check mijn facebook, instagram en wordpress veel te vaak! Maar dit is eigenlijk pas begonnen sinds ik niet meer kan gaan werken. De hele dag thuis zitten en niet echt veel kunnen doen, het heeft vele gevolgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s