Niets eigenlijk.  Ik dacht dat ik het moeilijk ging hebben maar het was pipinootjes en een stuk taart!  Ik had ook geen tijd om iets te missen de dag ging zo danig vlug.  Ahja, ik heb één keer mijn dataverkeer aangelegd om te gaan lopen en zondagmorgen vond ik in mijn inbox een mailtje van Runkeeper om mij te proficiateren “A new record for running”.  Er stond zelfs zo’n blauwe medaille met een ster bij, want ik liep voor het eerst in jaren meer dan 5 km – stilte – om het geluid van jullie schouderklopjes goed op te vangen –

Wat we wel deden op internetloze zaterdag:

wpid-DSC_0757.jpg

“Mee met de tjoeketrein!”   Ilja maar zwaaien naar de trein toen die het station binnenreed waarop de bestuurder toeterend tot stilstand kwam.  Geweldig zicht trouwens hoe iedereen (inclusief mezelf) op het perron zich daardoor een accident schrok.  (I nearly peed a little)

We zijn sinds dit weekend niet meer getrouwd, mijn echtgenoot bracht zijn trouwring binnen om op te blinken en loopt nu dus vrijgezellig rond, althans enkel rings-gewijs voor de geïnteresseerde dames of heren die op zo’n dingen letten.  Na drie jaar stonden er al massa’s krassen op zijn ziel.  (Komt ervan  –> met mij trouwen, da’s afzien, wie wil dat nu?)

wpid-DSC_0760.jpg

Van zo’n artikels krijg ik altijd een beetje de jibbies.  Er zijn zoveel mensen die wegens financiële redenen nooit op zo’n evenementen geraken en dan mogen de BV’s altijd een rondje gratis gaan.  Het enige wat ze moeten doen is met hun kop in de krant gaan staan en zeggen dat het goed was.  Er is NIEMAND die zegt dat de show slecht was.  Ze weten wel dat ze Herman Brusselmans niet moeten uitnodigen “Ik kreeg er eigenlijk acuut het schijt van, gelukkig moest ik ook voor de toiletten niet betalen”.  En wie zijn die BV’s eigenlijk de dag van vandaag.  Ruth Reeckmans, van een TV-programma dat ik nooit bekijk, Joke Van de Velde die jaren geleden eens op de hoogste blok op een podium stond en Gert De Mangeleer, blijkbaar een kok, moet die eigenlijk niet staan koken, waar is de tijd dat koks geen sociaal leven hadden. . .

En de poes is weer weg.  Al een week ondertussen.  Ze ging mee wandelen toen we vorig week het Duits kerkhof bezochten 2 kilometer verder en sinds dat punt is ze spoorloos.  Een kat die mee gaat wandelen?  Het is nog gebeurd, ik vermoed dat ze na al die jaren hondentrekjes begint te krijgen.  Ze antwoordt ook als je iets tegen haar zegt en ze kan ook de negeertruc heel hard hanteren.  Nu is het leeg rondom ons huis, geen plantenbakken die verwoest worden, geen gejank aan de voordeur of geen klauwende pootjes naar kinderhandjes.  Rol maar vlug terug Marbel, je mag een potje extra janken van me.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s