Mijn lief is op dit eigenste moment een belangrijk examen aan het afleggen, dus ik duim voor hem.  Tegelijkertijd profiteer ik van het feit dat hij de laptop niet aanslaat om er zijn samenvattingen op te maken.  De voorbije week bleef hij thuis om te studeren en gezien we nu maar over één laptop meer beschikken moest ik mij met andere dingen bezighouden.  Het klinkt wel heel addict hé maar het valt op, eens een middagje zonder computer geeft mij toch wel extra vrije tijd.  Tijd die ik de voorbije week spendeerde in het opruimen van de garage en de wasruimte.  Mijn ramen werden ook eindelijk eens aan de buitenkant gewassen, ik schrok ervan dat dat toch echt wel een hele karwei blijft, anderhalf uur spendeerde ik daaraan.  Het record joggen werd ook verbroken, er werd 6,5km afgelegd.  *ruimte voor schouderklopje* Het is echter niet zichtbaar op mijn nieuwe weegschaal doordat het dieet zowat een beetje stil ligt (lees: smoefelen lijkt weer aanvaard te zijn in mijn dagelijkse portie maaltijden, shame on me, dringend weer afbouwen!).

En er werd tijd genomen om de paas- en lentesfeer in huis te halen.

IMG_6006

Paasbloemen uit meme’s tuin, de paasbloem is toch echt één van mijn favoriete bloemetjes, ik zou er zelf eens moeten planten, maar ik denk er altijd pas aan als ik er smachtend naar zit te kijken in een ander zijn tuin!

IMG_6007

 

IMG_6008

Het houten paaskipje kocht ik aan in één van de giftshops op het werk.  Gemaakt door onze bewoners met een verstandelijke beperking.

IMG_6010

 

IMG_6013

Dit bloemetje kreeg ik ook mee van meme, niet te schatten hoe zo’n klein plantje zo’n lekkere geur kan tevoorschijn toveren.

IMG_6014

Bij de garage-opkuis vond ik mijn kabouters terug, hun snoetje moet wel eens gepoetst worden.

IMG_6016

 

IMG_6019

De eekhoorn kan er ook wat van, bestond er een prijs voor smachtend kijken, we konden een wedstrijdje houden!

4 reacties

  1. * stuurt schouderklopje uw richting uit *

    Paasbloemen horen gewoon in elke tuin / op elk terras/balkon thuis. Dankbaardere planten vind je niet, uitbundigere bloeiers evenmin.

    1. Kan ik dat nu nog planten om er volgend jaar plezier aan te beleven? Is dat gewoon de bol in de grond steken en gedaan? (ik heb dus geen groene vingers voor het geval je het nog niet doorhad…)

      1. Nee, je plant paasbloembollen het best in het najaar (oktober). Maak een putje dat twee maal zo diep is als de bol hoog is, plaats de bol erin met de wortelhaartjes naar beneden en gooi het putje weer dicht. Klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s