Geleend: Het tweede seizoen van Miranda.  Ik zag het waarschijnlijk al vier keer en ik weet dat velen het maar niets vinden, maar ik lig altijd strike.  Alleen al voor “Fruit Friends”.  Je zou goesting krijgen om jasjes te maken voor uw sinaasappels!

Geschrokken: Toen ik deze middag thuiskwam voor mijn middagpauze moest ik keihard remmen…voor onze eigen poes!  Ze liep gewoon de baan op, één doodgereden kat is meer dan genoeg, thankyouverymuch!

Gelopen: twee keer deze week.  Het gebeurt bitter weinig dat ik meer dan één keer per week weg geraak maar deze week was mijn uurrooster en mijn crècherooster mij goedgezind.  Het start- en eindpunt deze week was telkens de statige Menenpoort!

img_20160128_204141.jpg

Getwijfeld: over het lopen.  De enige Linus-vrije uren op een week zijn altijd een afweging tussen “gaan lopen” of “rustig naar de winkel gaan zonder dat ik een opzijschuivende baby in het zitje van de winkelkar tracht te stutten met een handtas en een deken”.  Deze week kreeg lopen voorrang, mijn hoofd zat propvol werkgerelateerde zaken, ik had moeite om mijn focus te vinden en die ook te houden, elk uur leek een half uur te kort om rond te komen met mijn taken.  Op de één of andere manier helpt het om even een uur uit te waaien en met een frisse kop te herbeginnen.

Gehoord: Macklemore & Ryan Lewis.

Call me marina, ik vind dit een supernummer tijdens het sporten.  Ik moest me inhouden om niet keihard mijn handen in de lucht te steken bij de vijver, behalve enkele vissers ging er niemand raar gekeken hebben waarschijnlijk.

img_20160128_105632.jpg

Gelezen: Julie Otsuka’s “Waarvan wij droomden” – Kris Van Steenberghe’s “Woesten” en momenteel: “Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest” van Joachim Meyerhoff.  Drie keer RAAK!

Geërgerd: aan mensen die niets beter te doen hebben dan commentaar te geven op futiliteiten, terwijl ik over mijn oren in het werk zit en zelfs de tijd niet vind om van “braindump” te doen kreeg ik deze week brainless commentaar, het borrelde even in mijn maag, het schoot tot in mijn keelgat en ik ging even inwendig tot helemaal tegen het plafond, maar ik kon me beheersen en reageerde heel begripvol en zonder in de tegenaanval te gaan.

Gegeten: teveel.  Echt teveel.

en gij?

 

17 reacties

 1. Ik vind Miranda ook echt wel leuk. Niet alle afleveringen zijn even sterk, maar bijvoorbeeld die bij de psychiater vond ik echt hilarisch!

 2. Topnummer om toerke te lopen. Ik voeg het meteen toe aan mijn run-playlist (en misschien steek ik wel es mijn handen in de lucht in de donkerte ergens 😉)

 3. miranda, ik vind dat ook de max!
  woesten is schoon hé 🙂
  en tof dat je veel kunnen lopen hebt… helpt inderdaad om je hoofd vrij te maken hé. ik twijfel soms ook, ik denk dan: ik zou beter wat kuisen of andere huishoudelijke taken doen. maar achteraf ben ik dan zo blij dat ik toch de juiste keuze gemaakt heb 🙂

 4. Er zijn altijd mensen die niks te doen hebben buiten sakkeren over futuliteiten… 😦
  Marina? Nog nooit van gehoord….
  Lopen? Is er niet van gekomen…
  Kijk uit naar het weekend om op te laden voor een helse week!
  Jij ook fijn weekend!! 🙂

 5. ‘Woesten’ las ik al, maar zo benieuwd naar die andere twee boeken!
  Geleend: voor mijn verjaardag kreeg ik een heus boekenleenpakket van een vriendin, goed voor uren en dagen en weken leesplezier!
  Gegeten: ook goed, en genoeg.
  Geërgerd: auto’s die rechts afslaan zonder te kijken of er fietsers aan komen, en brommetjes met een motoplaat die op het fietspad rijden om zo de file in te halen (en zo fietsers bijna van de weg maaien).
  Gezien: niet veel, ik heb me de laatste tijd vooral bezig gehouden met lezen en haken 🙂

 6. Wel ik heb de commentaren niet ingeslikt,….en toch blijven ze sluimeren,…dat onterecht verwijten krijgen, ik kan daar niet tegen,…..en ik heb flink 3 keer gesport het was de bedoeling 4 keer, maar een mens moet keuzes maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s