Ik aanschouw mezelf niet als een influencer (brr het woord alleen al).  Mijn blogje is totaal niet professioneel, ik gebruik teveel West-Vlaamse slang en ik kan niet verkopen.  Sinds ik mijn contactpagina heb aangemaakt krijg ik toch wel al eens een voorstel van PR-bureau’s.  Het eerste voorstel was iets rond kuisproducten.  “Misschien past dit wel bij jouw blog?” euhh….ik denk dat ik in mijn vorige instagram-profiel zelfs letterlijk geschreven heb dat ik the worst housewife ever was.  Dus ik paste.  In het begin van de maand werd ik gecontacteerd door Eline die de marketing verzorgt voor Bedsupply.  Iedereen kan beddengoed gebruiken denk ik.  Jij kan het gebruiken, ik kan het gebruiken, mijn kinderen al zeker.  (Hey, het is niet omdat ik geen geweldige huisvrouw ben dat ik mijn bedden niet ververs).  Per half jaar hebben we hier ook wel een kotsmarathon waarbij een extra set lakens goed van pas komt!

Diezelfde week had ik twee laatavonddiensten.  De bewoner die de week daarvoor bij ons werd opgenomen tukte ik in onder de dekens.  Hij moest het stellen met dekens van de voorziening.  Een steriel wit laken en een gewoon bruin deken.  Misschien moest ik maar eens ergens een kleurig fleecedeken voor hem meebrengen dacht ik nog,  want dat er weinig budgettaire mogelijkheden waren werd ons al vlug duidelijk gemaakt bij zijn opname.  Bij het woelen en keren diezelfde week waarbij gedachten alle richtingen uitschoten bedacht ik me dat mijn kinderen en wijzelf helemaal niets tekort komen, als ik een laken wil kan ik het gewoon gaan kopen.  Ik mailde terug naar Eline van Bedsupply dat ik in eerste instantie niet op hun voorstel ging ingaan maar dat ik het wel wou doen als ik lakens mocht schenken aan de bewoner op mijn werk.  Ze mailde mij redelijk snel en enthousiast terug.  Mijn collega had nog een donsdeken en een overtrek op overschot en met de hulp van Etrias (de Bedsupply webshop) kon ik nog twee kleurrijke lakens kiezen voor onze nieuwe bewoner op het werk.  Zo kan hij voor een heel eind weg en is zijn kamer al heel wat opgefleurd.

Een warm nest creëren in een internaat is niet altijd evident maar nu zijn we toch al een klein stapje vooruit.  Eline en Bedsupply, bedankt om hierbij te helpen!

’t Zijn schoontjes hé?!

 

 

 

21 reacties

  1. Beste soort influencing ooit! En yeah West-Vlaamse slang 🙌 Ik praat elke dag West-Vlaams (ook in Amsterdam ja, want mijn Lief komt ook uit Ieper) maar daardoor ben ik er zo aan gewend dat de genialiteit ervan me altijd pas opvalt als ik het in een andere context hoor of lees, zoals op tv of in een blog. 😀

  2. Die Eline heeft een goeie keuze gemaakt om jou te contacteren.
    Zo schattig met die beer erbij.

    Als je kleren nodig hebt voor je gasten, mag je ook altijd een seintje geven.

  3. Een warme mens, dat ben jij! Daar kunnen veel “influencers” die dagelijks nieuwe spullen krijgen nog iets van leren! En wij allemaal eigenlijk. Heel mooi gebaar, Liese! Ik hoop dat Karma hier rekening mee houdt voor 2018! Xxx

  4. Pingback: Hoe ik blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s