In mei doe ik samen met enkele andere bloggers mee met de “Bloghop”.  Nina van MissBliss organiseert al eens een blogmeeting en deze keer is het via het internet te doen, je hoeft er je zetel niet voor uit te komen om nieuwe bloggers te leren kennen.  We hoppen van blog naar blog en het is met cadeautjes winnen!  Yey voor cadeautjes.  Cadeautjes zijn namelijk keihard de max.

Met Shoutyourheartout doe ik mee omdat het mij wel amusant leek om een andere blogger in de kijker te zetten.  Mijn eigen blog is er ééntje van “we zien wel wat er op komt”.  Binnenkort start ik een online cursus van Gretchen Rubin en ik veronderstel dat ik daar ook wel eens over ga schrijven als ik er de juiste woorden rond vind.  Er komt ook zeker nog een fotopostje rond het groeifeest van Ilja volgende week, nog een New York-postje en ik moet ook dringend eens schrijven over hoe schaamtelijk weinig ik lees de laatste maanden.  Toen ik mijn lijstje “De boeken van 2018” opende in Evernote dacht ik eerst dat ik het vergeten aan te vullen was, maar het is echt erbarmelijk gesteld.  Stoppen met Facebook heeft me wel weer meer tijd gegeven om te schrijven.  Ik heb nog zo danig veel ongelezen boeken dat de boeken die ik wel al las plaats moeten maken voor de ongelezen boeken.

Voor de bloghop geef ik twee boeken weg:

Snapshot_20180430_3

Je weet het of je weet het niet: Roderik Six is mijn broer.  Niet dat ik ooit mijn eigen kopie van “Val” zou weggeven, ik leen het zelfs niet uit.  Ik mag van hem voor de winnaar een nieuw exemplaar van “Val” weggeven indien gewenst: gesigneerd.  Om het na het lezen van “Val” weer iets luchtiger te houden geef ik er ook mijn eigen kopie van “Zomerhuis met zwembad” bij van Herman Koch.  ter info: beide boeken zitten samen in het pakje.  Hoe de prijs bij de winnaar geraakt dat spreken we dan onderling af, misschien kunnen we er nog een blogmeetingske met koffie aan koppelen, altijd tof!

Hoe doe je mee?  Je reageert op deze blogpost (enkel hier!) met een gokje op de volgende vraag:

Hoeveel zal mijn zoon Linus wegen op 31 mei 2018?

Wegen gebeurt in mijn badkamer met zijn onderkleertjes aan (onderbroekje en hemdje) en zonder schoentjes tot één cijfer na de komma.  Wie er het dichtste bij zit wint het boekenpakketje. Veel succes

Ter info: Linus zal tegen dan 3 jaar en 1 maand oud zijn en net geen meter groot, hij woog bij zijn geboorte 4,450kg….I know….het doet ondertussen geen pijn meer als ik ga zitten 😉 En hij praat graag dus hem stiekem wegen zal toch uitkomen 😀 De gelukkige wordt bekend gemaakt op 1 juni 2018.

Hop nu zeker verder naar de volgende blog: Mooi Ding, het plekje van de immer bekende Renilde.  Ik benoem Renilde nogal vlug als een instagramfenomeen, maar ze is veel meer dan dat, ze is een creatieve duizendpoot: juwelen, handletteren, bullet journalen, you name it, she can do it!  Maar ook een onderneemster, blogster, leerkracht, moeder van twee bloemen van dochters en getrouwd met De Zenmeister (insider) David.  Rap, want daar zijn ook pakjes te winnen!  Je moest al weg zijn!

 

 

11 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s