Sommige mensen danken De Goede Heer voor alle voorspoed.  Ik geniet er gewoon van zonder m(h)eer.

wpid-dsc_1175.jpg

Op een semi-regenachtige zondagvoormiddag naar zee trekken.  Er was geen kat want het miezerde.  Dat maakte het extra gemakkelijk om mijn zee-afwijzing ongedaan te maken.  Het is redelijk goed gelukt.  Ik zou er nu niet meteen naartoe trekken op een hete dag zoals gisteren maar ik ga er zeker wel eens terug in het verlof.  Gewapend met kinderarmbandjes met telefoonnummer, een stel goeie ogen en een schopje en een emmertje.

wpid-dsc_1163.jpg

Ik schrok wel van de hoeveelheid zeedierafval.

wpid-img_20140708_160059.jpg

De pony met de pony.  We noemen hem Rod Stewart.  Need I say more?

wpid-img_20140704_083319.jpg

Het lief had veel geduim/instagramliefde nodig bij zijn laatste examen.  Nu is het nog eventjes duimen voor de uitslag al heb ik er alle vertrouwen in dat het goedkomt.

wpid-img_20140704_150611.jpg

De meme kreeg een verjaardagskaartje.  Het is wonderbaarlijk, hoe slecht het er de voorbije winter voorstond, zo goed is het nu de laatste weken.

wpid-img_20140708_101504.jpg

Mijn broer werkt voor Knack.  Bij aanschaf van een abonnement kreeg je een dolce gusto apparaat als geschenk.  Uiteraard moest ik hierna een bestelling doen op de site van Nescafé.  Want je kunt toch niet de gewone espresso daarin klaarmaken?  Zo met uw knack lezend.  Gaat toch gewoon niet.

wpid-img_20140707_171339.jpg

Het is ook mooi meegenomen dat ik zijn column kan lezen.  Blijkt de rest van het magazine ook nog mijn ding te zijn.  Drie keer prijs! (“Nokel Roderik!  Waar is Tante Tine?”)

wpid-img_20140718_060431.jpg

Marbel aan het legefakken deze ochtend.  Het was pas toen ik de foto had getrokken dat ik zag dat er vlakbij haar hoofd een dode muis lag.  Gezellig.  En zeker nadat ze al een spuugske had gedaan in onze gang na haar ochtendgroet.  Gezellig tot de tweede macht.  Ze is de hele nacht buiten en het moment dat ze binnenkomt ’s morgens braakt ze.  Kwestie van het niet op een ander te doen.

Maar verder zie ik ze graag hoor.

 

3 reacties

    1. ja, ze denkt altijd dat ze onzichtbaar is voor haar prooien, maar vooral in het hoog gras is ze enorm zichtbaar: een oranje pluisbol is nu niet bepaald subtiel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s