Ik ben hier nog.  Samen met heel wat harde buiken, het zuur en een pijnlijk bekken. Veel heb ik echter niet uitgestoken de voorbije week. wpid-20150319_0803442.jpg.jpeg De eeuwenoude voering gewassen van de wandelwagen.  Tegelijkertijd werd Ilja’s oude kamer opgeruimd en klaargestoomd als verzorgingsplek/stockeerruimte voor sitter-maxicosi-kinderbadje.  Zo’n klein monstertje dat brengt toch veel materiaal met zich mee. wpid-20150318_0727362.jpg.jpeg De krant gelezen en dit artikel in de gsm opgenomen.  Ik kan me volledig vinden in deze stelling, katten zijn het perfecte gezelschap voor oudere mensen.  Oude mensen hebben toch ook de neiging om te verwennen, en net dat vinden katten de max.  Zelf ben ik enorm aan het twijfelen om weer een kat te nemen.  Uiteraard niet met een baby op komst in de komende weken, maar misschien deze zomer wel?  Of is het kittenseizoen dan voorbij?  Misschien kan een bloglezer mij wel helpen aan een speciale kitten? wpid-img_20150325_141744.jpg Mij laten bedienen door mijn kroost.  Was er zoveel jaar geleden in “De bedenkers” niet een duo dat een kousenaantreksysteem had uitgevonden voor zwaardere mensen?  En waar zijn die nu?  Mijn tenen vroren er deze week bijna af omdat ik op slippers naar de schoolpoort was gelopen. wpid-20150327_1619582.jpg.jpeg Adressen geschooid bij veel mensen.  Mijn adresboekje was totaal niet meer up-to-date.  Zoveel mensen die verhuisd/gescheiden/nieuw samengesteld zijn in de voorbije jaren! (en zoveel nieuwe mensen leren kennen blijkbaar!) Mijn lief mocht niet helpen met het schrijven van de enveloppen.  Ja, hij weet dat dat komt omdat ik vind dat hij een lelijk handschrift heeft.  En neen, ik heb geen klachten gehad over die opmerking. wpid-20150327_0946152.jpg.jpeg Tv kijken.  Veel televisie voor mijn doen.  Ik neem programma’s op waar ik anders geen tijd voor zou hebben.  Blij dat ik “Perfect” volg.  Ik heb het Karen Damen vergeven dat ze dacht dat de wereld ging vergaan op 21 december 2012 want in feite vind ik haar echt wel een maffe vrouw.  Maar daarnet kreeg ik even de jibbies toen ik de piercing in haar arm zag bij een close-up van haar handen. (boven het logo van WijfTV)  I mean: why?  En strop je dan niet overal aan met zo’n ding in je arm.  Zo een wollen trui, blijft die dan niet haken aan dat bolletje?  En wat met dreumesen die graag prutsen aan alles wat blinkt? wpid-20150327_1611102.jpg.jpeg Een fiets verkopen op kapaza.  De reacties die je op zo’n zoekertje krijgt zijn echter uiteenlopend.  Als er al geen schrijffouten in staan, dan staat er wel een levensverhaal in te lezen zoals: “mijn zoon werd aangereden en nu zijn alle kosten voor ons want de auto pleegde vluchtmisdrijf”.  Of er wordt gevraagd naar de framehoogte en als je dan reageert met “52 cm” dan vragen ze “of dat de grootte is van de persoon”.  Euh, het zoekertje zei “herenfiets” niet “fiets voor mannelijke persoon van een kleine gestalte”, maar ik wist niet dat ik zoooo duidelijk moest zijn, sorry…

Ohja, we werden ook bijna zelf doodgereden door een man die een epilepsieaanval kreeg achter het stuur.

Je zou voor minder een harde buik krijgen.

20 reacties

 1. Wat een avonturen!
  Post je nog eens speciaal voor mij een foto van je superbuik? Ik ben nu wel heel benieuwd geworden!
  Heel grappig vind ik jouw zin rond de ‘eeuwenoude’ voering van de bugaboo, Saarlot zal het leuk vinden te horen dat je haar eeuwenoud vindt 😉
  En jullie hadden vandaag een bijna bamervaring, Jeroen en de meisjes hadden een totale bam-ervaring, ze hebben zelfs Saarlot met de 112 naar de spoed gevoerd. Ik heb weer mijn emoties gehad voor vandaag.
  Enne gelukkig zonder veel erg voor ons Saar, een verrekte schouderspier en een lichte whiplash, niet voldoende om de examens af te schaffen 😉
  Groetjes

 2. Wat een belevenissen, vooral dat laatste, jeetje. Geniet van de laatste dagen aanrommelen :). En alle goeds voor de ‘arbeid’!

 3. Amais, het zal er nu rap zijn! Voor t zelfde geld lig je nu al te kriepen op den verlostafel! In elk geval alvast veel sterkte gewenst en ik hoop dat hetmannetje blaakt van gezondheid!

 4. Ow, dat laatste klinkt niet goed! Hopelijk geen schade (noch aan mens, noch aan wagen)?

  En ja, belevenissen op tweedehands, ik schipper altijd tussen ergernis en hilariteit. Toen wij een elektrische gitaar gratis aanboden, kreeg ik o.a. een mailtje “Ik heb die gitaar nodig. Bel mij”. Anderzijds reageerde er toen ook een “vuille edward”; Vuille is hier blijkbaar een gewone achternaam, maar ik heb toch echt efkes platgelegen van het lachen.

  1. Vuille edward zal het wel gewend zijn om zichzelf te verduidelijken waarschijnlijk? Wel grappig, je hebt hem toch wel aan hem geschonken hé??

 5. De poezen van Marijn zijn zus krijgen over enkele weken waarschijnlijk kleintjes! En ’t zijn schone poezen, dus dan worden de kittens het vast ook. Ik hou jullie op de hoogte, al was het maar voor ooh’s en aah’s over megaschattige kittenfoto’s!

  1. ohja, dat klinkt interessant. Zeker omdat ze toch zeker nog 9 weken bij de mamapoes moeten blijven, dus dat zou misschien iets beter uitkomen?

 6. Eikes, ik krijg direct de koude rillingen als ik denk aan die piercing in een arm. Ik blijf al overal achter haken met mijn ring of armband, en ben nog steeds als de dood voor de dag dat mijn oorbel ne keer gaat blijven haken en … scheur.
  Crap, daar zeg je zo iets van dat handschrift. Het lief schrijft namelijk compleet onleesbaar (precies iemand uit het tweede leerjaar). Wat wil zeggen als wij ooit zouden misschien eventueel trouwen, dat we dus etiketten gaan printen! :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s