Er waren koekjes naar het recept van Annelies.  De superfood-produkten die ik vorig jaar bij Josie won kwamen nog goed van pas!  Supersimpel om te maken en een echte powerboost!

img_20160214_100850.jpg
Het koekendoosje kocht ik op een homesale.

 

Er was een armbandje voor ThinkPink.  Madame Stof zette deze verkoop op poten, chapeau!

img_20160214_101041.jpg
Nee, dank U voor de organisatie!

 

Er werd gesnoozed in bed met Linus.  Niet op tijd aan de schoolpoort moeten staan heeft zo zijn voordelen.  De blauwe pinguïn op de foto heb ik al bijna 5 jaar, ik gebruik hem massa’s veel, hij biedt net voldoende licht om te zien waar je trappelt en net te weinig licht om iemand wakker te maken.  Superding!

img_20160214_102625.jpg
Ondertussen zijn mijn wenkbrauwen eindelijk weer in orde, vreselijk als ze helemaal uit de kom groeien!

 

De oudste zoon werd in het werk gestoken.  Als je 4 bent kun je toch al eens helpen afdrogen vind ik.  Ik herinner me nog dat ik als kind samen met mijn broer moest afwassen, daarna mochten we de kookpot van de pudding uitlepelen op het trapje tussen de keuken en de living.

img_20160212_130825.jpg
Nog iemand waarbij het haar uit de kom lijkt te groeien!  De trui is oma-made btw.

 

Ik werd verwend door Danone, die ook de geheime aanbidder bleek te zijn.  Zalig zo’n ontbijtpakket!  Bedankt Danone en WalkieTalkie!  Het smaakte dubbel zo hard op zaterdagochtend na een nachtdienst!

 

Mijn lief bracht een doggybag mee voor mij (ik ben dan ook zijn bitch!) toen hij met vrienden ging uit eten naar Pizza Hut.  Gewoon het feit dat hij me een smsje stuurde “dat hij een stukje voor mij had meegenomen” maakte heel mijn avond goed.  Superlief.

img_20160214_100455.jpg
Ja, Pizza Hut is nu niet bepaald the real pizza zoals je hem bij de Italiaan eet, maar whatever, ik vind dat lekker!

Mijn zonen gaan sinds vorige week samen in bad.  Het is een waar spetterfestijn en het eindigt wel eens met een baby die omfloept of schuim in iemands’ ogen maar fun gegarandeerd!

 

img_20160205_175315.jpg

30 reacties

    1. oh boy. De jongste heeft ook al heel de week koorts zonder aanwijsbare reden. De dokter vond ook niets behalve misschien een joekel van een tand die aan het groeien is….

  1. Auw… ik heb een schouder die al een paar keer uit de kom “gegroeid is”… Wat moet dat dan met een wenkbrauw zijn??
    Dat badderen… wij gingen daar nog bijzitten, pure nostalgie! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s